Tractament de les dades per al butlletí de Catalonia Global Institute

Teniu la possibilitat de subscriure-us al nostre butlletí a través del nostre lloc web. Això requereix un registre. Com a part del procés de registre, haureu de proporcionar la vostra adreça de correu electrònic. Aquesta informació és obligatòria per al processament de dades (enviant el butlletí per correu electrònic).

També podeu proporcionar més informació (cognoms, nom, àrees d’interès), però no és obligatori. Processem aquestes dades exclusivament per personalitzar la informació i les ofertes que us enviem i per alinear-les millor amb els vostres interessos.

En registrar-vos, ens doneu permís per processar la informació subministrada per tal d’enviar el butlletí regularment a l’adreça que ens vau proporcionar, per a una anàlisi estadística del comportament dels usuaris i per optimitzar el butlletí. Aquest consentiment constitueix la nostra base legal per al processament de la vostra adreça de correu electrònic i altra informació tal com s’especifica a l’art. 13 paràgraf. 1 FADP i art. 6 paràgraf. 1 let. un RGPD.

Per tant, també ens autoritzeu a encarregar a tercers la realització de processos tècnics de mesures publicitàries i ens autoritzeu a transmetre les vostres dades amb aquesta finalitat.

Al final de cada butlletí hi ha un enllaç que us permet donar-vos de baixa del butlletí en qualsevol moment. En cancel·lar la subscripció, teniu l’opció de fer-nos saber el vostre motiu. Un cop cancel·lada la subscripció, se suprimiran les vostres dades personals. El processament posterior només es realitzarà de forma anònima per ajudar-nos a optimitzar el nostre butlletí.

Cridem expressament la vostra atenció sobre les anàlisis de dades relacionades amb la distribució del butlletí (vegeu la secció 8 més avall).

Anàlisi de l’ús del butlletí

Per enviar el nostre butlletí informatiu, fem servir serveis de màrqueting per correu electrònic subministrats per tercers. Per tant, el nostre butlletí pot contenir l’anomenat web beacon (píxel de seguiment) o una eina tècnica similar. Una balisa web és una imatge gràfica invisible de 1 x 1 píxel que s’associa amb l’identificador d’usuari del subscriptor del butlletí corresponent.

L’ús d’aquests serveis ens permet determinar si els correus electrònics que contenen el nostre butlletí s’han obert o no. Aquestes eines també poden ajudar a registrar i avaluar el comportament de clics del destinatari del butlletí. Utilitzem aquestes dades amb finalitats estadístiques i per optimitzar el nostre butlletí en termes de contingut i estructura. Això ens permet adaptar millor la informació i les ofertes del nostre butlletí segons els interessos individuals de cada destinatari. El píxel de seguiment s’elimina quan suprimiu el butlletí.

Per evitar que els píxels de seguiment s’incloguin als nostres butlletins, configureu el programa de correu electrònic de manera que no es mostri HTML als missatges.